Connect with us

2022

Stirile Kanal D (29.08.2022) – Detalii socante dupa tragedia aviatica! | Editie de dimineata

Published

onStirile Kanal D (29.08.2022) – Detalii socante dupa tragedia aviatica! | Editie de dimineata

00:00 – Intro
00:45 – La nici 24 de ore dupa ce un avion s-a prabusit in Giurgiu si doi oameni au murit, o alta tragedie aviatica s-a produs de details aceasta in Bistrita.
03:56 – Finalul lunii august vine cu o caldura sufocanta in peste jumatate de tara, iar maximele vor atinge azi si maine 37°.
06:25 – Festivalul Olteniei a ajuns la remaining.
09:25 – S-a dezlantuit iadul pe pamant intr-o biserica din Constanta. Un incendiu violent, izbucnit de la un scurt circuit, a provocat o spaima de nedescris.
12:28 – Orient Convey, trenul cu o istorie de aproape 140 de ani, a pornit la drum din nou, dupa o pauza de 2 ani. Garnitura fastuoasa a ajuns si in Romania.
14:17 – Litoralul pentru toti debuteaza cu preturi mai mici la cazare in toate statiunile.
16:32 – Meteo | Cum va fi vremea azi?
17:25 – O ancheta penala este in plina desfasurare in cazul tragediei aviatice din Giurgiu.
20:59 – Un miros imbietor de peste a invaluit un sat din Delta Dunarii.
24:05 – A devenit nelipsita de la orice eveniment si da nastere unor amintiri de neuitat. Dispozitivul vedeta al acestui secol, drona, este un aparat treatment poate transforma o petrecere clasica.. intr-un adevarat film de actiune.
27:05 – Convinsi ca in Bucuresti banii se castiga mai usor, romanii fara serviciu, dar cu expertise inchipuit, vin din provincie sa-si incerce norocul pe marile bulevarde.
29:40 – Iubitorii de natura si aer curat au evadat pentru ultima details in aceasta vara in asa numitul colt de rai din inima Apusenilor.
31:36 – Un nou test revolutionar treatment depisteaza depresia ar putea sta la baza descoperirii altor afectiuni severe.
33:03 – Lectiile de istorie despre daci si romani au prins viata zilele acestea la Iasi.
35:56 – Este asistentul individual universal si ne aminteste de toate evenimentele importante din zi, saptamana sau luna. Aproape ca nu mai stim sa supravietuim fara telefon.

#KanalD #StirileKanalD #TragedieAviatica #PilotMort #CodGalbenCanicula #ArtistiiDinBucuresti #IncendiuBiserica #TragedieAviaticaGiurgiu #TragedieAviaticaBistrita #DeltaDunarii #FestivalulOlteniei #TestCareDepisteazaDepresia #DependentaDeTelefon #Drone #Meteo

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/
http://www.kfetele.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.

resource

Advertisement

Community

Follow Us on Social.

Trending

Copyright ©2021 Hemp News Online
HempNews Online is a content aggregator website that collects different content including news articles, social media posts, images, and videos on particular related to hemp and cannabis from around the web and makes them accessible in one place. if you wish to remove content please email digital@hempnewsonline.com