Connect with us

LA

Shokuese/Nëna e la 12 vjeç dhe rrit vajzën e gjetur në rrugë.Më vodhën lekët,mos e gëzofshi shtëpinë

Published

onHistoria që u trajtua ditën e sotme e ka zanafillën shumë vite më parë. Gjet Gjoka një 53 vjeçar i cili sot gjendet rrugëve dhe pa një çati mbi kokë, ka kërkuar që të rrëfejë historinë e dy prindërve të tij që edhe pse u divorcuan në vitet 90, problematikat nuk u ndanë kurrë. Ai rrëfen se nëna e tij në vitin 1989 rastësisht në rrugë kur po kthehej në banesë, merr nga një grua tjetër një fëmijë rreth 11 muajsh të cilin e sjell në shtëpi pa dijenin e familjes. Babai atë second tregon Gjeti, u shokua duke i kërkuar nënës që ti shpjegonte se çfarë ishte kjo që bëri, por ajo u përgjigj se e mori që ta rriste dhe ta kishte si vajzën e saj. Atë minute familja u trondit dhe babai kërkoi divorcin. Por problematika ekziston edhe sot që babai ndërroi jetë, Gjeta tregon se ai sot ka mbetur në rrugë dhe se nëna e ka braktisur qysh fëmijë dhe me manipulime i mori shtëpinë e babait dhe ia dhuroi vajzës që mori në rrugë. Për më shumë ndiqni rrëfimin e tij…

supply

Advertisement

Community

Follow Us on Social.

Trending

Copyright ©2021 Hemp News Online
HempNews Online is a content aggregator website that collects different content including news articles, social media posts, images, and videos on particular related to hemp and cannabis from around the web and makes them accessible in one place. if you wish to remove content please email digital@hempnewsonline.com