Connect with us

European

Dr. Gabriel Gorun: “Piata drogurilor in Romania s-a schimbat foarte mult” | Aproximativ Discutii

Published

onGabriel Gorun este invitat în cea mai recentă ediție a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, unde vorbește despre: Consumul de droguri la români, Piața de droguri și alte subiecte interesante.

Gabriel Gorun este physician în științe medicale. Lucrează în medicină legală de peste 21 de ani. Gabriel Gorun a lucrat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București.

Un raport European privind drogurile în UE ce a fost dat publicităţii de Agenţia Naţională Antidrog arată că, la noi în ţară, consumul de stupefiante aproape s-a dublat. Experţii în adicţii atrag atenţia că, şi aşa, numărul este subraportat şi că aproape nu mai există formă de socializare la tineri fără consum de droguri. Asta în timp ce marijuana nu mai este la modă şi se trece la stupefiante mai tari. Peste 20% dintre tinerii români au consumat cel puţin o dată în viaţă canabis, arată cel mai modern sondaj realizat de Agenţia Naţională Antidrog (ANA). Consumatori există pentru cocaină, ciuperci halucinogene şi chiar „drogul-violului” Acelaşi raport mai arată că faţă de 2019, consumul de droguri aproape s-a dublat iar experţii avansează cifre şi mai îngrijorătoare în această privinţă, atrăgând atenţia că este subraportat numărul consumatorilor.

#gojira #gabrielgorun #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

Stick to us on the website:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Fb: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Site: http://www.happyfish.ro/
Canal clips: https://www.youtube.com/channel/UCJKUYZ5OjRHl6LWOGujdolQ
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized copy is a violation of applicable laws.
In buy to steer clear of copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

resource

Advertisement

Community

Follow Us on Social.

Trending

Copyright ©2021 Hemp News Online
HempNews Online is a content aggregator website that collects different content including news articles, social media posts, images, and videos on particular related to hemp and cannabis from around the web and makes them accessible in one place. if you wish to remove content please email digital@hempnewsonline.com